Notícies

SETMANA DE L'ESPORT ADAPTAT

Celebram la setmana de l'esport adaptat, on tots els alumnes del centre han pogut descobrir nous esports i experimentar amb diferents materials, coneixent així com practiquen esports les persones amb diversitat funcional.

L'ESPORT PER TOTES LES PERSONES!

Al següent enllaç podreu veure les imatges.

https://sites.google.com/d/1WT3ywmlFjCJ1qXDrMJOybSaXSQ7TjodI/p/1mQ3Zmr-bYUn75ZTHQQ4e9HzmwUgiEIMs/edit
#25N

L'escola celebra el dia internacional contra la violència de gènere.

AVUI SÓN LES VERGES!

Avui tots hem menjat bunyols! L'APIMA ha organitzat una bunyolada i ens ha convidat a menjar bunyols. Han estat ben bons!

XERRADES APIMA

Aquest mes s'han iniciat les xerrades organitzades per l'APIMA:

https://sites.google.com/d/1UsngTTLIViZk7NyuxohiWNhNjrZuVdJn/p/19RPs5ucbTGtzI3DIzhJWH8sfCr_ZDzs6/edit


FORMACIÓ DEL CLAUSTRE

El Claustre ja ha iniciat la formació de centre; https://sites.google.com/d/1UsngTTLIViZk7NyuxohiWNhNjrZuVdJn/p/1aMCejgjVGRWkRgXVP_C283RMU2SyFTuW/edit


FUNDACIÓ DEIXALLES

El Molí d'en Xema segueix amb col.laboració amb la Fundació Deixalles com a punt de recollida de roba.

ADMINISTRATIVA

Tenim nova administratica a l'escola. D'ara a endavant n'Antònia Morey ens acompanyarà ens les tasques administratives del centre.

INICIAM ELS AMBIENTS

Ja hem iniciat els ambients a tot el centre! La comunitat dels grans aquest curs estrena nous ambients amb molta d'il.lusió.


AVUI L'ESCOLA S'OMPLE DE VIDA!

JA HEM INICIAT EL CURS!

Ja hem iniciat el curs amb algunes dimàmiques per conèixer-nos millor i fer equip. Tot el Claustre del Molí d'en Xema és ple d'energia i ganes de començar.


BON INICI DE CURS 2022-2023

REUNIONS SETEMBRE Curs 2022-23

  • Reunió informativa dins el mes de setembre a les 19h. Consideram que és molt important ja que és el primer contacte amb el tutor o tutora dels vostres fills i filles. CAL ACUDIR SENSE INFANTS.


DIMARTS 6: 3 ANYS, 3r EP i 5è EP.


DIMECRES 7: 4 ANYS, 1r EP i 6è EP.


DIJOUS 8: 5 ANYS, 2n EP i 4t EP.


  • El mateix dia que teniu assignades les reunions informatives, en el punt anterior, podreu visitar el centre, l'aula i conèixer les persones tutores amb els vostres fills i filles entre les 12:00h i les 13:00h


MOSTRA DE TEATRE

Alguns alumnes de la nostra escola van representar l'obra de teatre "LA BRUIXA TIRANT"

CALENDARI ESCOLAR CURS 2022-2023

Calendari curs 2022_23 _Triptic.pdf

PORTES OBERTES

Ahir vam tenir la jornada de portes obertes, estam molt contentes de la participació de les famílies. Després d'una breu informació van poder visitar els espais de l'escola acompanyats de mestres volutaris del centre.

RESULTATS PROVISIONALS DEL PROCÉS D'ADSCRIPCIÓ (ALUMNAT DE 6è EP a 1R ESO).


A partir d'avui, dia 29 d'abril, ja podeu consultar els resultats provisionals del procés d'adscripció. És important que comproveu si les opcions i els resultats de la puntuació es corresponen amb la vostra sol·licitud.


Com ho podeu fer?


1. Consultar el resultat del procés a la pàgina web del servei d'escolarització: http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/consulta_resultat_del_proces-25569/


2. Accedir a la opció ESCOLARITZACIÓ del vostre compte de GESTIB (heu de tenir seleccionat l'alumne/a que correspongui).


3. Consultar les llistes publicables a l'entrada de l'escola (amb el codi de la sol·licitud)


Aquells usuaris que no haguin pogut accedir als resultats telemàticament poden fer la consulta al centre.


Reclamacions


Si la puntuació no fos correcta tendreu 3 dies hàbils, a partir del dia següent a la publicació de la puntuacIó, per tramitar una reclamació en el centre de 1a opció. En el cas de tràmits autenticats podeu utilitzar el tràmit de reclamacions que tendreu en la pestanya de sol·licituds.


Reclamacions resultats provisionals: de dia 2 a dia 4 de maig de 2022


SOL·LICITUDS AJUTS MENJADOR CURS 2021-2022 PER L'ALUMNAT D'INCORPORACIÓ TARDANA

(MATRICULAT A PARTIR DE DIA 20 DE SETEMBRE DE 2021)


Us volem recordar que, tal i com estableix la Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional de 30 de juliol de 2021 per la qual es convoquen ajuts individualitzats de menjador [...], el període de presentació de sol·licituds d'ajuts de menjador per l'alumnat d'incorporació tardana (matriculat a partir de dia 20 de setembre de 2021) és del 25 d'abril al 4 de maig de 2022.


Al següent enllaç hi trobareu tota la informació relacionada amb aquests ajuts i el model de la sol·licitud, que s'haurà de presentar correctament emplenada a la secretaria de l'escola juntament amb la documentació que correspongui.


http://www.caib.es/sites/serveidecomunitateducativa/ca/ajuts_individualitzats_de_menjador_novetat/


Per demanar cita o resoldre dubtes ens podeu telefonar al 971843865 o enviar un missatge de correu electrònic a briera@ceipmolidenxema.com, amb indicació d'un telèfon de contacte.
TRIA EL TEU CENTRE

Aquí podreu veure les diferents opcions per triar centre de cara al curs que ve.

La jornada de PORTES OBERTES del Molí d'en Xema serà dilluns 2 de maig a les 19h.