Consell Escolar

ELECCIONS DE LES FAMÍLIES


Ahir es varen celebrar les eleccions del representant de famílies del Consell Escolar.

Els resultats han sigut els següents:

- Maria del Mar Vanrell Santos: 15 vots

- Maria Bel Ballester Caldentey: 22 vots

Per tant, la nova representant de famílies del Consell Escolar és na Maria Bel Ballester.

Volem agrair a na Maria Bel i a na Maria del Mar la seva participació en les candidatures, i també a n'en Ramiro que va formar part de la mesa electoral.

De la mateixa manera moltes gràcies a la famílies que vinguereu a votar. En aquestes eleccions la participació de les famílies ha sigut molt baixa. Seguirem treballant i convidant a les famílies a que vos acosteu a l'escola, que participeu, sou una part molt important per a nosaltres i la vostra veu és imprescindible en el Consell Escolar.

Tots formam de la comunitat educativa: alumnes, famílies i personal de l'escola. Apostem per l' escola de tots.

CANDIDATURES REPRESENTANTS FAMÍLIES EN EL CONSELL ESCOLAR.


Vos presentam les dues candidates per ocupar la plaça de mare/pare de l'escola:

- Maria del Mar Vanrell Santos.

- Maria Bel Ballester Caldentey.

Les eleccions es faran el proper dijous 25 de novembre entre les 14-18:30h en el hall de l'escola. És imprescindible que per exercir el vostre vot dugueu el vostre DNI o NIE.

La mesa electoral que s'encarragarà de gestionar el procés de votacIons estarà formada per les següents persones:

- Presidenta: Bel Rigo Lliteras

- Vocal : Driss Maaroufi.

- Secretari: Ramiro Cifo Martí.

L'assignació d'aquestes persones ha sigut a través del sorteig realitzat per la junta electoral dia 9/11/21 a les 9h.


VOS AGRAIRÍEM QUE PARTICIPASSIU DE LES ELECCIONS. PER A LA NOSTRA ESCOLA LA VEU DE LES FAMÍLIES ÉS IMPRESCINDIBLE I EL CONSELL ESCOLAR ÉS UNA GRAN OPORTUNITAT DE TROBADA, COMUNICACIÓ, ESCOLTA, PRESA DE DECISIONS CONJUNTA ENTRE FAMÍLIA I ESCOLA.


MARES I PARES CANDIDATS

CALENDARI ELECCIONS CONSELL ESCOLAR 2021

Enguany es renova part del Consell Escolar i la junta electoral està formada per Bel Rigo (directora), Carme Tur (mestra ) i Catalina Maria Pou (mare), persones assignades en el sorteig.

Sabieu què és el Consell Escolar?

És l'òrgan màxim de representació i participació dels diferentes sectors que formen la comunitat educativa. És en aquest espai on les famílies, els mestres, el representant de l'ajuntament, el de l'APIMA i el del personal no docent, participen i prenen decisions que afecten a la vida de la nostra escola.

Perles eleccions d'aquest curs hi ha una plaça de pare/mare disponible. Si vols formar part del Consell Escolar de l'escola, veuràs en el calendari les dates del procés.


CALENDARI ELECCIONS CONSELL ESCOLAR 2021

ELECCIONS DEL CONSELL ESCOLAR


Enguany es renova part del Consell Escolar de l'escola. Per aquesta renovació es constitueix una Junta Electoral escollida a través d'un sorteig. Aquesta junta ha d'estar formada per la directora, un/a mestre/a i un/a pare/mare de l'escola elegits per sorteig públic. Aquest sorteig es realitzarà dilluns a les 11 hores en el hall de l'escola.