Formacions de centre

FORMACIÓ DE CENTRE 23/24


21 de març de 2024

Aquesta setmana hem finalitzat la formació de centre d'aquest curs. 

26 de febrer de 2024

Aquesta setmana hem tengut de nou a  n'Ainhoa Ansoleagade i hem parlat de les necessitats, de les emocions que ens provoquen no tenir aquestes necessitats cobertes i de la comunicació no violenta.

10 de gener de 2024

Aquesta setmana els mestres hem tornat fer la formació. Hem tengut n'Ainhoa, la pedagoga com a ponent, que ens ha donat una pincellada dels tipus d'acompanyament que tenim amb els infants i les diferències entre uns i altres.

15 de desembre de 2023

Els mestres del centre continuem amb la formació i reflexionem sobre com acompanyem als alumnes, com posem límits i normes, quines són les necessitats dels infants de cada edat, entre altres aspectes.

DINÀMICA

GRUP DE FEINA

GRUP DE FEINA

DEBAT

24 de novembre de 2023

Aquest curs la formació de centre està vinculada a una activitat palanca del PROA+ que es diu SUMA'T.  

Els mestres del centre feim una formació anomenada:

 "ACOMPANYAMENT DOCENT I INCLUSIÓ AL CEIP MOLÍ D'EN XEMA".

Aquesta formació té com a objectius: enriquir els espais per fer possible un acompanyament respectuós; definir estratègies i eines d'observació i actuació per afavorir la integració de tot l'alumnat; i acordar actuacions d'acompanyament en el procés de resolució de conflictes. 

Els continguts que es treballaran són: 

- Els espais d'aprenentatge i la seva dimensió educativa. 

- L'Educació inclusiva i qualitat de vida. 

- L'Acompanyament en la resolució de conflictes. 

En algunes sessions comptarem amb la participació d'una ponent, Ainhoa Ansoleaga Ayala (Pedagoga i Terapeuta Gestalt, Postgrau en Espais Familiars, dirigeix i acompanya programes d’espai de criança amb famílies, codirigeix Ludoteca de Jardí i Carrer S.L.)

ROBÒTICA

Durant aquest curs  22/23 part del professorat del centre s'ha formant amb el programa de robòtica de la Conselleria per poder acompompanyar millor als alumnes, ja que a l'ambient de tecnoligia dels grans s'utilitza aquest material.

Per haver participat a qauesta formació la Conselleria ha dotat al centre amb material de robòtica.

FORMACIÓ de CENTRE22/23

Aquest és el resum de la feina feta durant aquesta formació que ens ha fet la nostra assesora  del CEP Neus Oliver.

2692_F6_camí (1).mp4

Ahir vam iniciar la formació de centre d'aquest curs (22/23) "Avaluació competencial i currículum LOMLOE" amb l'objectiu de fer un canvi de mirada cap a l'avaluació i aprendre noves estratègies per aplicar dins l'aula.

FORMACIÓ DE CENTRE 21/22


El professorat del centre ja hem iniciat la continuació de  la formació del curs passat,  "Cohesió metodològica i treball manipulatiu de les matemàtiques (II)". A través del CEP de Manacor.

Seguim amb la formació del treball manipulatiu de les matemàtiques  amb la ponent Sussana  Morell del CentMat. En aquesta sessió hem profunditzant amb la GEOMETRIA.