Notícies Inclusió 

22/3/24

FORMACIÓ LECTURA FÀCIL. EQUIP DE SUPORT

L'equip de suport s'ha format en "Lectura fàcil".  I què és això de la lectura fàcil? En aquest vídeo explicatiu ho podreu conèixer. 

Amb la lectura fàcil podem eliminar barreres d'aprenentatge i millorar l'acompanyament dels alumnes. L'escola ha introduït  llibres de lectura fàcil en els carretons de llibres de la nostra escola per tal que tots els alumnes puguin accedir a la lectura. 

 Per continuar millorant la inclusió del nostre centre, també ens hem proposat millorar la comunicació amb les famílies. Per aquest motiu les circulars que rebeu del centre estan redactades en format "Lectura fàcil", això facilita la comprensió. 

Junts anam fent passes cap a la inclusió. 

5/12/23

FORMACIÓ PRINCIPIS I PAUTES DUA. EQUIP DE SUPORT 

Un dels objectius del nostre equip de suport és la formació contínua. Aprofitam les reunions per formar-nos entre nosaltres, compartint coneixements, fent recerques, creant dinàmiques i facilitant espais de reflexió. 

En aquesta sessió un grup de membres de l'equip de suport va ser l'encarregat de recordar i explicar als companys el CONCEPTE  INCLUSIÓ

 i ELS PRINCIPIS I PAUTES DEL DISSENY UNIVERSAL D'APRENENTATGE. 

L'equip de suport va visualitzar i reflexionar envers aquest vídeo. 

Feim camí cap a la inclusió. 

13/09/23

CLAUSTRE PEDAGÒGIC INCLUSIU

L'equip de suport ha liderat un Claustre Pedagògic per donar a conèixer als companys/es tres aspectes bàsics per a la millora de la inclusió en el nostre centre: 

El Claustre va visitar les tres sales on es presentaven aquests aspectes bàsics i també en varen poder fer una valoració final i aportacions que ajudaran a seguir fent camí cap a la inclusió tots plegats.