Escolarització

JORNADA PORTES OBERTES

Aquí teniu el cartell informatiu amb la jornada de portes obertes per a famílies que volen escolaritzar el curs vinent els seus fills/es a la nostra escola. 


genially-64216f8aa962ca0010912fc8 (2).pdf

PROCÉS D'ADMISSIÓ CURS 2023-24

És un procés obert a tots els alumnes de 4t d'educació Infantil  i als que desitgin fer un canvi de centre. 

Web on podreu trobar informació: 

www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/inici-45806_1/ 

Aquest és el calendari del procés: 

PROCÉS D'ADSCRIPCIÓ CURS 2023-24

El procés d'adscripció l'han de realitzar els nostres alumnes de 6è EP per poder tenir plaça als IES el curs vinent.  

Les famílies dels alumnes de 6è rebreu una circular explicativa a través del GESTIB  amb les instruccions d'aquest procés.  Podeu consultar més informació en la web d'escolarització de la Conselleria: www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/inici/ 

Aquest és el calendari: 

LLISTES DEFINITIVES ADMISSIÓ CURS 2022-2023 I MATRÍCULA


Aquesta entrada és per recordar-vos que aquest dimecres, dia 22 de juny, es publicaran les llistes definitives del procés d'admissió. Això vol dir aque aquest dia ja podreu saber a quin centre teniu plaça reservada o quan teniu cita amb escolarització (dia i hora), si heu permès aquesta opció.


Si teniu plaça reservada al CEIP MOLÍ D'EN XEMA, a partir del mateix dia (22 de juny), podreu recollir, a la secretaria del centre, el sobre amb tota la documentació necessària per formalitzar la matrícula i informació per a l'inici de curs.


Calendari de matriculació

En el moment de recollir el sobre de matrícula vos donarem una cita per presentar la documentació i formalitzar la matrícula.


CALENDARI ESCOLAR 2022-23

VACANTS PER AL CURS 2022-23

Aquesta publicació és per informar, tal com estableix la normativa i abans de l'inici del període de presentació de sol·licituds d'admissió, del nombre de places vacants previstes per a cada nivell educatiu per al curs 2022-23. PROCÉS ADMISSIÓ ALUMNAT D'EDUCACIÓ INFANTIL (3-6 ANYS) I PRIMÀRIA

CURS 2022-2023

El procés d'admissió és el que permet sol·licitar una plaça escolar en algun dels centres sostinguts totalment o parcialment amb fons públics. Hi pot participar l'alumnat que ha de sol·licitar plaça escolar per primera vegada o l'alumnat que vol canviar de centre.

Presentació de sol·licituds: del 9 al 20 de maig de 2022.

*Com faig la sol·licitud? 

Preferentment de forma telemàtica, al següent enllaç: 

http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/solalicitudtramit_telematic_admissia_eiepeso/

Teniu dues opcions: 

A. Tràmit autenticat amb GESTIB  o CLAVE.

B. Tràmit anònim: si no disposau de GESTIB o CLAVE, fareu el tràmit telemàtic de manera anònima i després l'haureu de presentar, signat, a l'escola.

Teniu en compte que: 

1. En finalitzar el tràmit llegiu els missatges que es generin, guardau el comprovant de la sol·licitud i llegiu-la atentament per saber quina documentació heu d'aportar presencialment a l'escola, si és el cas.

2. Sempre que s'hagi de presentar documentació heu de demanar cita al centre sol·licitat en primera opció per aportar-la juntament amb el tràmit de la sol·licitud, signat pels dos progenitos (excepte en els casos justificats establerts a la normativa).

3. Si la mare, pare o tutors de l'alumne/a no tenen DNI ni NIE, la sol·licitud s'ha de fer presencialment a l'escola. Demanau cita. 

4. Marcau totes les opcions que volgueu que es tenguin en compte per a la baremació de la sol·licitud.

5. Si voleu optar a la puntuació per domicili de l'alumne al municipi de Manacor haureu d'aportar presencialment dos certificats d'empadronament (el de l'alumne/a i el d'un progenitor) expedits per l'Ajuntament de Manacor.

6. No podem atendre totes les sol·licituds el darrer dia. Si ja heu decidit demanar el CEIP Molí d'en Xema com a primera opció podeu demanar cita a partir de dijous dia 5 de maig de 2022.


Per demanar cita: 971843865 o briera@ceipmolidenxema.com (indicau un telèfon de contacte)PROCÉS ADSCRIPCIÓ (per a l'alumnat de 6è EP a 1r ESO)

Trobareu informació del procés a la pàgina web del servei d’escolarització: 

www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/inici-45806_1/ 


A. Tràmit autenticat amb GESTIB  o CLAVE. 

B. Tràmit anònim: si no disposau de GESTIB o CLAVE, fareu el tràmit telemàtic de manera anònima i després l'haureu de presentar a l'escola. 

 En aquest enllaç podeu accedir al tràmit: 

www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/solalicitudtramit_telematic_adscripcia/ Si teniu dificultats per realitzar el tràmit o bé necessitau entregar documentació, podeu demanar cita a l’administrativa del nostre centre. 


Per demanar CITA: 971843865 o briera@ceipmolidenxema.comPROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ CURS 22-23

Aquest és el calendari del procés d'escolarització pel proper curs 2022-23: 

Per a més  informació, podeu consultar la web d'escolarització de la Conselleria: