Notícies de la  Comissió d'Avaluació 

28/2/24

PARTICIPACIÓ DE LES FAMÍLIES EN EL CLAUSTRE PEDAGÒGIC

La comissió d'avaluació ha compartit amb el Claustre i les famílies participants el document que han creat "Com avaluam en el Molí d'en Xema". 

Ha sigut una bona experiència compartir espais plegats. 


6/2/24

CONVIDADA AL CLAUSTRE PEDAGÒGIC

 La comissió d’avaluació durant els dos anys anteriors ens hem format en avaluació i hem estat elaborant un document per la nostra escola en el que es defineix  l’avaluació, els diversos tipus d’avaluació, com  acompanyam  al infants en el seu aprenentatge entre altres coses.

Ara la comissió vol compartir aquest document  amb la resta de claustre i també ho volem compartir amb vosaltres, les famílies. 


Els propers divendres 23 de febrer i dimecres 28 de febrer a les 8:00hores realitzarem un Claustre pedagògic on ens trobarem mestres i famílies. En aquestes trobades la comissó d’avaluació presentarà el document. Com que som molts, ho farem  a través de 4 sales. En cada sala s’explicarà un trosset del document.


Si voleu participar d’aquest Claustre pedagògic passau a recollir les entrades per la secretaria de l’escola a partir de dilluns que ve dia 12 de febrer.  Tenim 6 entrades per a les famílies de cada comunitat. Podeu  assistir els dos dies o si només  un dia. 


Vos animam a participar d'aquetes trobades. 

IMG_1689.MOV