Altres


CAMPANYA RECOLLIDA ALIMENTS BÀSICS.


Com cada any, l’Assemblea Local de Creu Roja Manacor amb la col·laboració dels centres educatius, posen en marxa una recollida d’aliments. L’objectiu de la campanya és recaptar aliments per poder destinar-los a les famílies que tenen dificultat per cobrir les seves necessitats bàsiques.


Arran de la crisi Covid-19, les famílies necessitades dins el nostre municipi han augmentat. Ara més que mai, necessitem la col·laboració de tots vosaltres per donar resposta a aquest augment de demanda.


Els aliments que més necessitem són:


Llegums, galetes, arròs, oli, conserves de tonyina/sardina, cacau, farina, llet, pasta, salsa de tomàtiga, fruita en conserva, bolquers i tovalloles infantils.


*En el hall de l'escola hi haurà un espai per a poder deixar les vostres aportacions dins dia 16 de desembre.


Gràcies a tots e per aportar el vostre granet d’arena!VERDOR A L'ESCOLA

Poc a poc l'escola té més espais verds. Hem afegit unes jardineres al porxo.


JO TAMBÉ VULL SER CIENTÍFICA

Amb motiu de l’11 F Dia internacional de la Dona i la Nina en la ciència, la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, a través d’IBSTEAM, posa en marxa la segona edició del concurs de vídeos escolars amb l’objectiu de visibilitzar el paper de la dona en la ciència i de fomentar les vocacions científiques entre les nines. Per això, aquest any els participants hauran d’elaborar un vídeo en el que mostrin el paper què han tengut o tenen les dones en la ciència.

El concurs està adreçat a grups d’alumnes dels centres educatius de les Illes Balears, els quals crearan els seus vídeos per optar als premis del concurs.

Esperam que animeu al vostre alumnat a participar-hi!


RECOLLIDA DE ROBA

La Fundació Deixalles ens ha fet arribar dos caixons de recollida de roba. Aquests punts de recollida estan situats a les entrades, tant d'infantil com de primària. Hi romandran durant tot el curs.

SEMBRA D'ARBUSTOS A L'ESCOLA


Avui L'estel de llevant ha iniciat la sembra d'arbustos al pati d'infantil amb l'objectiu de poder tenir una zona amb més obres, frescor i verdor.

Aquesta sembra ha sigut possible gràcies a l'Ajuntament de Manacor amb col.laboració de L'estel de llevant.

PROGRAMA PER AL FINANÇAMENT DE LLIBRES DE TEXT I MATERIAL DIDÀCTIC


A la pipella de DOCUMENTS podeu consultar el programa.

EXTRAESCOLARS


Ja podeu consultar les activitats extraescolars que ofereix l'APIMA aquest curs!


Clicau damunt l'enllaç